Testimonials

Show Off Those Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt

een foto van een vrouwelijke fotograaf met een groene trui, licht blond haar en een camera in haar hand. de vrouw heeft een vriendelijke glimlach op haar gezicht
Echt veel van Dianne geleerd

Ik heb inmiddels al meerdere cursussen bij ByDianne gevolgd. Kinderfotografie, online photoshop cursussen en de online Lightroom cursus. Echt veel van Dianne geleerd en zou haar dus absoluut aanraden!

– Anita Verweij

een foto van een vrouw met een camera in haar hand die een foto van zichzelf in de spiegel maakt

Ik heb dit jaar alle workshops van Bydianne aangeschaft. Het wordt op een makkelijke manier(Jip en Janneke taal) uitgelegd en voorgedaan in de video's. Ik was zelf totaal niet thuis in lightroom, maar ik kan nu niet meer zonder! Ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan. En leuk extraatje is dat het betaalbaar is!

– Hanneke Engel-Visser

foto van een vrouw tegen een oranje muur
Aanrader dus!

Dianne wist meteen de vinger op de zere plek te leggen. Ze is een fantastische fotograaf, daarnaast is ze kritisch en open en zΓ©ker niet bang om een spiegel voor te houden. Aanrader dus!

– Jill Streefland

een foto van een fotograaf met een camera in haar hand op de heide met een oranje blouse aan
Je eigen tempo bepalen

Hele fijne en leerzame cursus, waarbij je je eigen tempo kunt bepalen en wat voor elke fotograaf toegankelijk is, beginner of pro! Echt een aanrader!

– Mandy Vosters

een foto van een vrouw op curacaou met een rode jurk zonder mouwen met de zee op de achtergrond en haar rug tegen een rots aan
Leerzaam was het!

Leerzaam was het, zowel theorie als praktijk. Dianne legt het goed en duidelijk uit. Mede door haar enthousiasme ga je met een hoofd vol nieuwe ideeΓ«n naar huis!

– Henrike Freeke

''The Best Support Ever!''

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis

- John Johnson
Sorry, no posts matched your criteria.
Sorry, no posts matched your criteria.