GRATIS E-book ” 7 tips voor mooiere kinderfoto’s “

GRATIS download

E-book

Mooiere foto's in 7 stappen

Niveau: Basis fotografie

GRATIS E-book

” 7 fotografie tips voor mooiere foto’s van je kindjes “

Mag ik raden? …

Je hebt een hele toffe, fancy camera in de kast liggen maar éigenlijk weet je niet zo goed hoe je daar mooie foto’s mee maakt. Download dan snel dit gratis E-book, want ik ga je maar liefst 7 uitgebreide tips geven hoe jij nog mooiere foto’s kunt gaan maken van je kindjes met je digitale camera.

☑️ 7 duidelijke tips voor mooiere foto’s van je kindjes
☑️ Geschikt voor beginners
☑️ Uitermate geschikt voor het fotograferen van kinderen
☑️ Geen saaie foto’s meer!
☑️ Gratis & Direct downloaden

Ik wens je veel fotografie-plezier!

(foto gemaakt door Kim Kivits)

Mijn naam is Dianne, mama van 3 kindjes en fulltime fotograaf. Vanaf het begin van mijn fotografie carrière heb ik mij gespecialiseerd in kinderfotografie en inmiddels ben ik 1000den fotoshoots verder en heb ik al diverse prijzen en awards mogen winnen met mijn foto’s! Er zijn weinig dingen zó lastig maar tegelijkertijd zó mooi en fascinerend om te fotograferen als kindjes. De eigenheid, puurheid en uniekheid van een kindje.

Met de start van mijn eigen online Academy heb ik 1 doel voor ogen en dat is nóg meer mensen helpen om mooiere foto’s te leren maken. Of dit nu hobbymatig of professioneel is. Wat super tof dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Dowload hier nu jouw e-book en ga er lekker mee aan de slag!

Want ik weet als mama dat je nu eenmaal nooit genoeg foto’s kunt hebben van je eigen kindjes!