Black Friday!
Shop nu met 50% korting
op ALLE online cursussen en Lightroom presets!

Geldig t/m 26 november 23:59u

Online, in je eigen tijd te volgen.

Speciaal ontwikkeld voor kinderfotografie

Onbeperkt toegang tot de video's!

Start wanneer jij wilt!

Betaal in meerdere termijnen.

ByDianne Academy

Een Academy dóór fotografen, voor fotografen. Van mama’s tot professionele fotografen. Jarenlange kennis en ervaring in inspirerende online cursussen. Laat je inspireren en motiveren, dankzij de cursussen van ByDianne Academy maak jij straks nóg mooiere foto’s en kunstwerken! Uniek in Nederland en exclusief gericht op Kinderfotografie.

Omdat ik als mama en professionele fotograaf weet hoe intens je kunt genieten van prachtige foto’s.

Basis Fotografie

Photoshop (basis)

Photoshop PRO

Watch-Me-Edit

Online cursus
Basis Fotografie
Leer je camera beter kennen en maak in no time de prachtigste foto's van je kids! Ligt er een toffe camera in de kast maar grijp je toch nog te vaak naar je telefoon om die fijne herinneringen mee vast te leggen? Zonde! Deze online cursus is perfect voor jou wanneer je net als ik echt een praktijk mens bent want dankzij de fijne, korte opdrachten kun je het geleerde meteen in praktijk brengen. Zie je die prachtige foto's van je kids al voor je? Ik weet als mama en fotograaf hoe enorm happy je daar van wordt, mag ik je helpen met het leren fotograferen?
Leer nabewerken als een PRO!

De Photoshop en Lightroom cursussen van ByDianne Fotografie zijn echt de paradepaardjes van de hele Academy. Uniek in Nederland want nergens vind je cursussen zo uitgebreid als deze cursussen. Bij de Photoshop cursussen ontvang je zelfs mijn eigen RAW-bestanden. Zo leer je echt binnen no time nabewerken als een pro!

Het is tijd om te stoppen met van alles te proberen, en te starten met een cursus die jou precies laat zien hoe het wél moet. Want jouw foto’s verdienen alleen het allerbeste! Ben jij klaar voor the next level, start vandaag nog!

Photoshop (basis)

Photoshop PRO

Black Friday

Ontvang 50% korting op ALLE online cursussen en Lightroom presets

Code: blackfriday50